Lonen

De loonadministratie van bedrijven met meerdere personeelsleden is een vak apart. Wij verzorgen deze daarom in samenwerking met een hierin gespecialiseerd kantoor. U kunt dit gewoon via ons laten verlopen, dan houdt u één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Rechtstreeks zaken doen met deze partner is natuurlijk ook mogelijk. Wij brengen u graag in contact.

De lonen voor een DGA zonder personeel of voor de DGA en zijn partner verzorgen wij zelf.

Salarisverwerking DGA
De salarisverwerking voor de DGA bieden wij aan voor een vast bedrag van € 150 per persoon per kalenderjaar. Hiervoor verwerken wij uw periodieke salaris en de aangifte loonheffingen. We kunnen deze dienst zo voordelig verzorgen, doordat de overheid een administratieve lastenvermindering heeft doorgevoerd voor DGA’s die niet zijn verzekerd voor werknemersverzekeringen en geen personeel in de onderneming hebben.

Dit is vaak het geval bij holding-, stamrecht- en pensioen bv’s. Bij ons tarief zijn maximaal drie mutaties per jaar inbegrepen, evenals een intake om uw gewenste salaris te bepalen. Voor de opzet van de loonadministratie berekenen wij eenmalig € 75.

Offerte aanvragen

Salarisadministratie DGA

De salarisadministratie DGA omvat de volgende werkzaamheden:

  • Inrichten van uw salarisadministratie in ons pakket.
  • Periodieke loonverwerking.
  • Aangifte loonheffingen.
  • Rapportage aan u via een online werkgeversportaal (salarisspecificatie, aangifte LH, journaalpost, betaallijst, jaaropgaaf).