Wisselen van accountant

Waarom ondernemers van accountant wisselen

Jaarlijks overweegt ongeveer 10% van de ondernemers in het mkb te wisselen van accountant. Het maken van fouten wordt als de belangrijkste reden genoemd. Ook het verdwijnen van een contactpersoon en onduidelijke facturen worden als redenen voor een wisseling genoemd. Dat blijkt uit onderzoek onder een kleine 1000 ondernemers.

Offerte aanvragen

 

Wat bepaalt de keuze van ondernemers?

Bij de keuze voor een nieuwe accountant is het belangrijk dat er een goede klik is tussen de ondernemer en zijn adviseur en dat de adviseur zaken in begrijpelijke taal weet uit te leggen. Het merendeel van de ondernemers zoekt naar een accountant of adviseur die in de regio is gevestigd. Daarnaast hechten ondernemers veel belang aan heldere prijsafspraken en duidelijke facturen. Bij Gosens Accountancy en Administraties is dat het geval. Over prijsafspraken en de inzichtelijkheid van facturen mag bij onze klanten geen onduidelijkheid bestaan.

Overweegt u te wisselen van accountant?

Persoonlijk contact en betrokkenheid bij u en uw onderneming (of ondernemingen) staan bovenaan in ons mission statement. Klantgerichtheid en ondernemerschap zijn daarin kerncompetenties. Klantgerichtheid is snel reageren op vragen en anticiperen op uw behoeften. Ondernemerschap is het signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt. Net zoals u dat als ondernemer doet.
Dat is wat Gosens Accountancy en Administraties typeert.