Over Gosens accountancy en administraties

Persoonlijk, deskundig, accuraat. Zo zouden wij onszelf omschrijven. Gosens Accountancy en Administraties is uw partner bij al uw financiële vraagstukken. Die rol vervullen we op een proactieve manier. Wij denken mee, dragen oplossingen aan en maken soms ingewikkelde zaken helder en inzichtelijk voor u. Zoals u op deze site kunt zien, doen we dat in vele disciplines. Zonder arrogant te willen zijn: als het op financiën aankomt, is onze vakkennis groot.

Wij werken veel voor ondernemers, zeker in het MKB. Dat doen we op het gebied van accountancy, administratie en fiscale aangiften. Daarnaast verstrekken we accountantsverklaringen en WKA-verklaringen. Een groot deel van onze toegevoegde waarde zit hem in onze rol als sparringpartner. Wij adviseren u op vele terreinen, zoals bedrijfswaardering en -opvolging, financieringsaanvragen en ondernemingsplannen. We leven ons in uw situatie in en maken een zakelijke afweging van uw kansen in de markt. Daarbij staan we altijd voor u klaar. Als ondernemer wilt u snel antwoord op vragen. Wij begrijpen dat, we zijn tenslotte zelf ook ondernemer.

Betrokken bij u en uw onderneming

Behalve ondernemers staan wij (vermogende) particulieren en non-profitinstellingen bij. Dat doen we op dezelfde bevlogen wijze. Mocht uw situatie daarom vragen, schakelen wij externe specialisten in. Dat kunnen bijvoorbeeld advocaten, notarissen, subsidieadviseurs of onroerend goed deskundigen zijn. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale dienstverlening.

Wij hechten enorm aan transparantie, integriteit en duurzame relaties. We beseffen dat dit veel gebruikte begrippen zijn. De kwaliteitscontroles van de beroepsverenigingen vormen desondanks een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit die wij bieden.

Gosens Accountancy en Administraties is aangesloten bij de NBA, de beroepsvereniging voor accountants in Nederland.

Offerte aanvragen

Visie en missie

 

WAAROM Gosens accountancy en administraties ?

Neem contact met ons op
  • Persoonlijke benadering, wij kennen onze
  • klanten Up-to-date automatisering met online communicatie
  • Ruime ervaring als registeraccountant in het MKB
  • Meestal vaste prijsafspraken met lage tarieven
  • Samenwerking met diverse adviseurs uit de regio

Marcel Gosens
Eigenaar/registeraccountant

Els Musters
Assistent-accountant

Mieke van Antwerpen
Assistent-accountant

Cees van Ginneken
administratief medewerker